Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Ardıç Uçucu Yağı/ 10 Ml

%37
Alfheim Aromaterapi Alfheim Ardıç Uçucu Yağı/ 10 Ml
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
490,00₺
310,50₺
Vergiler Hariç: 258,75₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Ardıç Yağı Nasıl Kullanılır?

Romalılar ardıç meyvelerini antiseptik olarak ve gıdaları tatlandırmada kullanırlardı. Orta Çağdan itibaren vebadan korunmak için ardıç meyvelerinin yakıldığı bilinmektedir. Ardıç Yağı günümüzde aroma lambalarında, banyolarda, difüzörlerde ve buhurdanlıklarda inhaler olarak kullanılabilir. Masaj yağları içerisine dahil edildiğinde kas ve iskelet sisteminin rahatlamasına yardımcı olur. Sis spreyi yaparak ortam ve eşyalarınızı ardıç yağının güzel kokusu ile arındırabilirsiniz.Ardıç yağı yapımı için faydalanılan meyveler tarih boyunca farklı şekillerde kullanılmıştır.


İçindekiler

%100 saf Juniperus communis (Ardıç Uçucu Yağı)


Ardıç Uçucu Yağı Faydaları

Ardıç meyvesi yağı, zihin ve beden dengesini sağlamada yardımcıdır. Bedensel alanda antibakteriyel, iltihap önleyici, antifungal, antienflamatuar, antiseptik ve afrodizyaktır. Akne ve selülite karşı cilde yardım etmesi de ardıç yağının faydaları arasında sayılabilir. Ardıç yağı cilde faydaları ile olduğu kadar zihinsel olarak da destekleyici olduğu bilinmektedir.

Rahatlatıcı, ruh halini yükseltici, canlandırıcı, zihinsel berraklık ve konsantrasyon arttırıcıdır. Stres ve yorgunlukta  buhurdanlık ile birlikte ortamınızı arındırabilirsiniz. Taze reçineli ve odunsu kokusuyla birlikte ardıç yağına ilave edeceğiniz Greyfurt ve Biberiye Uçucu yağları kilo vermede destek olabilir.


Ardıç Yağı Niçin Kullanılır?

Ardıç aynı zamanda şişkinliği azaltmak, romatizmal artrit ağrılarını, eklem ve kas ağrılarını hafifletmek ve tendinit için kullanılır. Bitkinin esans yağı lokal olarak solunum yolu enfeksiyonları ile kan toplaması, öksürük ve sedef gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Yağlı ciltlerde, yağlı ve kepekli saçlarda sebum dengeleyici olması ardıç uçucu yağı faydaları arasında sayılabilir.


Uyumlu Olduğu Diğer Uçucu Yağlar

Doğal ardıç yağı, zencefil, fesleğen, kekik, biberiye, bergamot ve greyfurt yağları ile iyi uyum sağlar.


Ardıç Uçucu Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

 Saf uçucu yağlar, kimyasal katkı maddeleri içermemelidir. Alfheim aromaterapiden satın alacağınız tüm uçucu ve sabit yağlar saf, katkısız ve %100 doğaldır.


Ardıç Yağı Nerelerde Kullanılır?

Masaj uygulamalarında kas ve iskelet sisteminin rahatlatılması için idealdir. Yağ saç ve ciltlerde sebum dengelemede yardımcıdır. Difüzörünüz ile ortamınızı kokulandırmanız halinde stres, yorgunluk ve konsantrasyon eksikliğine karşı zihin destekler.


Ardıç Yağı Direkt Yüze Sürülür mü?

Saf uçucu yağlar doğrudan cilde uygulanmamalıdır. Sabit-taşıyıcı yağlar ile seyrelterek kullanabilirsiniz. Doğru seyreltme oranları için Alfheim Uçucu Yağ Seyreltme Tablosuna göz atabilirsiniz.


Uyarılar: Sadece harici kullanımlar içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır.  Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Hamilelikte ve kronik böbrek rahatsızlıklarında kullanılmamalıdır.

Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.