Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi

%11
Alfheim Aromaterapi Alfheim Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
1.070,00₺
1.188,00₺
Vergiler Hariç: 990,00₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi

Doğadan beslenen Alfheim Aromaterapi’nin yüksek memnuniyet seviyesine sahip olan Calming nemlendirici yüz kremi, yatıştırıcı etkisi ile özellikle hassas cilt tipi olan bireyler için ideal bir üründür. Cilt bariyerini hızla onararak güçlendiren yüz kremi, düzenli kullanımda yüksek verim sağlayarak cildi hem içten hem de dıştan destekler.


Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi Nedir, Ne İşe Yarar?

Kolayca tahriş olabilen hassas ciltler için özel olarak hazırlanan formül, cilt bariyerini güçlendirir. İçeriğinde bulunan yağlar sayesinde cilt bariyeri içten güçlenirken dış etkenlere karşı da koruma sağlanır. Düzenli kullanımda cilt hassasiyetini azaltan yüz kremi, renk eşitsizliklerini giderip doğal bir aydınlık oluşturur.


İçindekiler

Alfheim markasının Calming doğal yüz kremi içerisinde ağırlıklı olarak tamanu, melisa, kantaron, kayısı çekirdeği ve E vitamini bulunur. Doğal içeriklerden oluşan formül, anti-alerjenik özelliğe sahiptir. Hassas ciltler için uygundur.


Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Yatıştırıcı yüz kremi, temiz cilde uygulanmalıdır. Cilt temizliği için tercih ettiğiniz ürün ile yüzünüzü yıkadıktan sonra kremden yeterli miktarda alarak yukarı doğru dairesel hareketlerle uygulamanız önerilir. Güneş kreminden önce uygulandığında makyajın pürüzsüz bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olur. Sabah ve akşam düzenli şekilde kullanıldığında yüksek verim elde edilir.


Calming Yatıştırıcı Yüz Kremi Katkı Maddesi İçerir Mi?

Alfheim Aromaterapi Calming yatıştırıcı yüz kremi, doğal içeriklerden oluşur. Özenle hazırlanan formülünde zararlı katkı maddeleri yer almaz. Doğal formülü sayesinde hamilelik sürecinde de güvenle kullanılabilir.


Uyarılar

Yalnızca harici kullanım için uygun olan yüz bakım kremi, ince ve hassas bölgelere uygulanmamalıdır. Kapağı kapalı olarak serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanmalıdır.

Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.