Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Firming Sıkılaştırıcı Yüz Kremi/ Kırışıklık Ve Yaşlanma Karşıtı

%33
Alfheim Aromaterapi Alfheim Firming Sıkılaştırıcı Yüz Kremi/ Kırışıklık Ve Yaşlanma Karşıtı
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
1.070,00₺
1.426,50₺
Vergiler Hariç: 1.188,75₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Firming Sıkılaştırıcı Yüz Kremi Nedir?

Sıkılaştırıcı yüz kremi; nemli, sağlıklı ve ışıltıya dolgun bir görünüm kazandırır. Yaşla birlikte oluşan sarkmayı toparlamaya yardımcı olan Farming Sıkılaştırıcı Krem, cilde gençliğini geri kazandırır. Derin nemlendirme sağlamak için geliştirilen ürün, içeriğindeki peptitlerle cilt elastikiyetini artırır.


Sıkı, pürüzsüz ve aydınlık görünüm için ihtiyaç duyulan nem seviyesine ulaşmak gerekir. Farming krem ile hem sıkı hem nemli bir cilde kavuşabilirsiniz.


Farming Sıkılaştırıcı Yüz Kremi Ne İçin Üretildi?

Farming cilt sıkılaştırıcı yüz kremi, kolajen üretimini uyarmak için geliştirildi. Kolajen ve elastin üretimi yapabilen cilt yaşlanmaya karşı direnç kazanır.


Ürün, cildi sıkılaştırırken içeriğindeki bileşenler sayesinde cilde ihtiyacı olan nemi geri kazandırmayı amaçlar. Nem dengesine kavuşan ciltte kırışıklık görünümü minimize edilir.


Cilt zaman içerisinde kolajen üretimini azalttığından gözeneklerde açılma başlar. Sıkılaştırıcı krem gözenekli yapıyı yok eder. Dilerseniz Alfheim Aromaterapi ürünleriyle cilt onarımını güçlendirebilirsiniz.


İçindekiler

E vitamini ile güçlendirilen ürünün içeriğinde incir çekirdeği ön plana çıkar. Hücre yenilemesinde katkı sunan incir çekirdeği yeni kırışıklık oluşumunu önler. Üründeki kolajen desteği portakal ile güçlendirilir. İyi bir C vitamini deposu olan portakal cildi ölü hücrelerden arındırır.


Farming Sıkılaştırıcı Yüz Kremi

Sıkılaştırıcı nemlendirici yüz kremini temiz cilde uygulamak gerekir. Üründen maksimum fayda alabilmek için düzenli kullanım önem taşır.


Uyarılar

Gözenek sıkılaştırıcı yüz kremi sadece harici kullanım için uygundur.

Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.