Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Flower Lover Masaj Yağı/ Uçucu Yağ Karışımı/ Çiçeksi Kokular/

%9
Alfheim Aromaterapi Alfheim Flower Lover Masaj Yağı/ Uçucu Yağ Karışımı/ Çiçeksi Kokular/
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
790,00₺
720,00₺
Vergiler Hariç: 600,00₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz
Flower Lover Vücut Masaj Yağı Faydaları

Flower Lover Masaj Yağı, Alfheimden çiçekseverler için lüks ve feminen bir masaj yağı tasarımıdır. Çiçek yağlarından formüle edilen çiçek masaj yağı cilt bakımı ve yenilenmesini sağlar. Ruhsal olarak dengeleyici ve uyarıcıdır. Çiçek kokularıyla stres ve gerginliği azaltırken zihinsel berraklığı arttırmaya yardımcı olur. Masaj ile birlikte benzersiz bir koku terapisi yaşamak isteyenler için çiçek kokulu masaj yağı idealdir.

İçindekiler

Fraksiyonlanmış Hindistan cevizi yağı, Itır yağı, Lavanta yağı, Ylang ylang yağı, Limon yağı, Melisa yağı, E Vitamini, Papatya yağı, Yasemin yağı.
Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı Bazında Flower Lover Masaj Yağı
Ruh halini yükselten ve dengeleyen sinerjik çiçek kokulu yağlar, fraksiyonlanmış hindistan cevizi yağı ile harmanlanmıştır.  Küçük Laurik Asit yağ molekülleri sayesinde cilde hızla nüfuz eder ve yumuşatır. Nem kaybını önleyerek uzun süreli nemlilik sağlar. Cilt yüzeyindeki yararlı bakterilerin gelişimine destek olur. Hassas ciltleri yatıştırır.
Flower Lover Masaj Yağı Nasıl Kullanılır?
Flower Lover Masaj Yağı’nı tüm vücutta kullanabilirsiniz. Uygulama yapılacak bölgeye yeterli miktarda yağ ile dairesel masaj hareketleri uygulanır. Cildinizi besleyerek nemlendirir ve korur. Sinerjik uçucu yağlar ile ruh ve beden bütünlüğünü sağlamada destekleyicidir. Yeniler ve ruh halini yükseltir. Sıcaklık ve koruma duygularını ön plana çıkarır.

Flower Lover Vücut Bakım Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Katkı maddesi içermez. Flower Lover Vücut masaj yağı %100 doğal ve sinerjik aromaterapi yağlarının harmanlanmasıyla elde edilmiştir.
Flower Lover Vücut Yağı Nerelerde Kullanılır?
Flower Lover Vücut Yağı, amatör ve profesyonel masaj uygulamaları için uygundur. Sprey kapaklı ambalajı uygulama kolaylığı sağlar. Lüks masaj salonları ve spaların tercihi olan Flower Lover Vücut masaj yağı, tüm vücuda uygulanabilir.

Uyarılar

Sadece harici kullanım içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.