Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Kayısı Çekirdeği Yağı Profesyoneller Için

%41
Alfheim Aromaterapi Alfheim Kayısı Çekirdeği Yağı Profesyoneller Için
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
1.215,00₺
715,50₺
Vergiler Hariç: 596,25₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz
Kayısı Çekirdeği Yağı Faydaları

Kayısı çekirdeği yağı yüksek oranlı tekli doymamış yağ asitleri ile nefis bir cilt bakım ve masaj yağıdır. Donuk ve solgun ciltlere ışıltı katar. Kayısı çekirdeği yağı kullanımı cilde canlılık ve tazelik getirir. Hassas, kuru ve çatlamış cildi etkin bir biçimde destekler. Masaj bakım rutinleri için de oldukça ideal bir bazdır.

İçindekiler

%100 Kayısı Çekirdeği Yağı (Prunus Armenica Kernel Oil). Alfheim Aromaterapinin sabit/taşıyıcı bitkisel yağları Max Rubner Institut Sabit Yağ Veri Tabanına uygun ve uluslararası standarttadır.

Kayısı Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır?

Kayısı çekirdeği yağı cilde faydaları ve masajın fiziksel etkileriyle birlikte cildi besler. Rahatlatıcı ve bakım sağlayıcı bir masaj için;
1.Uygulama yapılacak temiz cilde küçük miktarlarda ve dairesel masaj hareketleri ile uygulayın.
2.Dilediğiniz uçucu yağlar için baz olarak her 10 ml kayısı çekirdeği yağına yüz için 5, vücut için 15 damla uçucu yağ ekleyerek fonksiyonel aromatik karışımlar oluşturun.

Kayısı Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır?

Kayısı çekirdeği yağı faydaları saç ve cilt üzerinde etkilidir. Bu nedenle tüm bakım rutinlerinde yer verilebilir. Her cilt tipine uygun ve tolore edilebilir kayısı çekirdeği yağı, yüksek oranda Gamma Tokoferol (E Vitamini) içerir. Bu sayede cildin antioksidan kapasitesini destekler.
Kayısı çekirdeği yağı saça faydaları ile saç derisi ve saç tellerini de iyileştirir.

Kayısı Çekirdeği Yağı Nasıl Yapılır?

Kayısı çekirdeği yağı, meyve tohumlarının soğuk olarak preslenmesiyle elde edilir. Besleyici asit kompozisyonu sayesinde göz çevresinde de kullanılabilir. Kayısı çekirdeği yağı nasıl elde edilir sorusunun yanıtı için Alfheim Aromaterapinin Max Rubner Institut Sabit Yağ Veri Tabanına uygun ürünlerini takip edebilirsiniz.

Kayısı Çekirdeği Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Alfheim Aromaterapi Kayısı Çekirdeği yağı katkı maddesi içermez. Sentetik boya, parfüm, mineral yağ, alkol ve kimyasal koruyucu içermez.

Profesyonel Kayısı Çekirdeği Yağı Nerelerde Kullanılır?

Profesyonel kayısı çekirdeği yağı spa ve masaj salonlarının en popüler tercihleri arasındadır. Peki kayısı çekirdeği yağı ne işe yarar? Cilt metabolizmasını desteklemesi, cildin nem dengesini koruması ve tüm cilt tiplerine uygun olması nedeniyle en sık kullanılan masaj yağlarından birisidir. Dinlendirici ve bakım sağlayıcı bir masaj için idealdir. Bebek ya da olgun cildin hassas bakımı için uygundur.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.