Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Kenevir Tohumu Yağı- Profesyoneller Için- Besyelici Yumuşatıcı Nemlendirici Masaj Yağ

%40
Alfheim Aromaterapi Alfheim Kenevir Tohumu Yağı- Profesyoneller Için- Besyelici Yumuşatıcı Nemlendirici Masaj Yağ
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
1.215,00₺
729,00₺
Vergiler Hariç: 607,50₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Kenevir Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır?

Organik Kenevir Tohumu Yağı optimal orandaki Linoleik ve Alfa Linoleik asit içeriği ile cilt ve sağlık için destekleyicidir.

Aşırı kuru ciltler için mükemmel olan bu besleyici orta kalın yapıdaki benzersiz yağ, başlı başına zengin bir Omega-3, Omega-6 ve vitamin E kaynağı olarak cilt  fonksiyonlarını desteklemeye yardımcı olur.

Olağanüstü bir koruyucu bariyer olarak cilt ile uyum içinde çalışır. Kenevir tohumu yağı cilde faydaları ile kuru ciltlere esneklik sağlar, hücre metabolizmasını canlandırır.


İçindekiler

%10 Kenevir Tohumu Yağı (Cannabis sativa). Alfheim soğuk sıkım kenevir tohumu yağı Max Rubner Institut Sabit Yağ Veri Tabanı ile uyumludur.


Kenevir Tohumu Yağı Faydaları

Cildin boynuz bariyerini güçlendirir. Düzenli kullanımda güzel ve dirençli bir cilt görünümü sağlar. Cilt çatlaklarını gidermede cilde yardımcı olur. Yenileyici ve besleyici yağ kuru ve yağlı ciltlerde besleyici ve esneklik kazandırıcıdır. Hamilelik ve diğer cilt çatlaklarında, tahriş olmuş ciltlerde destekleyicidir.


Kenevir Tohumu Yağı Niçin Kullanılır?

Yoğun besleyici ve dinlendirici bir masaj deneyimi için değerli olan Organik Kenevir Tohumu Yağı cildin bariyer korumasını yapılandırır.


Kenevir Tohumu Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Organik Kenevir Tohumu Yağı katkı maddesi içermez. Sentetik boya, parfüm, mineral yağ, alkol ve kimyasal koruyucu içermez.


Kenevir Tohumu Yağı Nerelerde Kullanılır?

Kenevir Tohumu Yağı saça faydaları ile de kullanılabilir. Değerli yağ asitleri saç ve saç derisi besler ve canlanmasına yardım eder. Duyusal ve fiziksel bir masaj seansı için cildinizin ihtiyaç duyduğu doğal bakımı sağlar.


Kenevir Tohumu Yağı Ne İşe Yarar?

Cildi yeniler. Kuru ve hassas ciltlere bakım yapar. Cildin boynuz tabakasını yapılandırır. Kuru ciltlere esneklik katar. Ciltte çabuk emilir ve derinlemesine bakım yaparak metabolizmayı hızlandırır.

Olağanüstü bir koruyucu bariyer olarak cilt ile uyum içinde çalışır. Yeni hücre yapılarının oluşumunu destekler, düzenleyici hormonların üretilmesinde, bağışıklık sisteminin yapılandırılmasında, tansiyonun düzenlenmesinde idealdir.
 

*Bu ürün,  %100 doğal kenevir tohumu  yağı içermektedir: Sentetik boya, parfüm, mineral yağ, alkol ve kimyasal koruyucu içermez.

Uyarılar

Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.