Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Organik Kenevir Tohumu Taşıyıcı Sabit Yağı- Kenevir Yağı- Aromaterapi- Taşıyıcı

%32
Alfheim Aromaterapi Alfheim Organik Kenevir Tohumu Taşıyıcı Sabit Yağı- Kenevir Yağı- Aromaterapi- Taşıyıcı
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
525,00₺
355,50₺
Vergiler Hariç: 296,25₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Sertifika Numarası: TR-OT-27.0864.19.01 Tarım ve Orman Bakanlığınca yetkilendirilmiş Kayos Uluslararası Sertifikasyon ve Denetim Hizmetleri Ltd. Şti. (TR-OT027) tarafından, 5262 no.lu Organik Tarım Kanunu ve 18.08.2010 tarih ve 27676 sayılı Organik Tarım Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmeliğe uygunluğu onaylanmıştır.
 Organik Kenevir Tohumu Yağı


Tıbbi kullanımı son derece yaygın ürünlerden biri olan kenevir tohumu yağı, cilt üzerinde önemli etkilere sahip. Peki kenevir tohumu yağı nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir?


Kenevir Tohumu Yağı Nasıl Kullanılır?


Elinizde bir miktar Alfheim soğuk sıkım kenevir tohumu yağı aldıktan sonra, cildinize masaj yaparak uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Düzenli kullanılan kenevir tohumu yağı saça faydaları ile de dikkat çeker.


Kenevir Tohumu Yağı Nerelerde Kullanılır?


Özellikle son yıllarda kenevir tohumu yağı faydaları nedeniyle tıbbi olarak yoğun şekilde kullanılıyor. Ayrıca kenevir tohumu yağı kullanımı lekelerin önlenmesi, vücudun ve yüzün nemlendirilmesi gibi amaçlarla da gerçekleştirilebilir.


Kenevir Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir?


Alfheim kenevir tohumu yağı ne işe yarar sorusuna verilebilecek çok sayıda cevap var. Alfheim kenevir tohumu yağı cilde faydaları şu şekilde: Leke karşıtıdır, yüzü ve cildi nemlendirir, saç diplerine uygulandığında saçların canlı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.


Kenevir Yağı Tohumu Katkı Maddesi İçerir Mi?


Bir şişede 600 damla kenevir tohumu yağı barındıran bu ürün herhangi bir katkı maddesi içermez. Katkı maddeleri kullanılmadığı için kenevir tohumu yağı faydası çok daha net bir şekilde görülebilir.


 

Uygulama: Kenevir Tohumu Yağını yeterli miktarda alarak temiz cildinize ya da saçınıza masaj yaparak uyguladığınızda besler ve nemlendirir. Dahili kullanıma uygundur.


Uyarılar:

Serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.

Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.