Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Peace & Period Masaj Yağı- Kramp Ve Ağrılar İçin- Adet Dönemleri İçin- 100 Ml

%29
Alfheim Aromaterapi Alfheim Peace & Period Masaj Yağı- Kramp Ve Ağrılar İçin- Adet Dönemleri İçin- 100 Ml
En Geç 18-09-2024 Çarşamba kargoda
630,00₺
445,50₺
Vergiler Hariç: 405,00₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Peace & Period Vücut Masaj Yağı Nasıl Kullanılır?

Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi bazında Civanperçemi, Adaçayı, Lavanta, Itır, Portakal, Fesleğen: Bu zarif dengeleyici formül sizi olduğunuz kadın yapan detaylar için kendinize bir teşekkürdür.

Peace & Period, rahatlatıcı enerjisiyle konforlu bir mens dönemi geçirmeniz için tasarlandı. Özel günlerinizde ve kendinizi duygusal olarak dengelemek istediğiniz anlarda bu aromatik ilk yardım şişesinden destek alın.

İçindekiler

Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı, Lavanta yağı, Adaçayı yağı, Portakal yağı, Fesleğen yağı, Civan perçemi yağı, Itır yağı, E Vitamini.

Peace & Period Masaj Yağı Faydaları

Sinerjik etkili uçucu yağların harmanıyla rahatlatıcı ve dinginleştirici etkili Peace & Period Masaj Yağı, ruhsal ve bedensel olarak dengelenmenizi sağlar. Bu aromatik masaj yağı, özel dönemlerinde kadınlar için daha uyumlu ve enerjik bir süreç yaratmak için bir araya gelmiştir. İçeriğindeki Portakal, Fesleğen, Adaçayı, Itır yağları ruh halini yükselterek canlandırıcı ve güçlendirici etki gösterir. Ayrıca Civan Perçemi yağı ruhsal olarak rahatlatıcı ve güçlendirici etkisiyle Peace & Period Vücut Masaj Yağı formülünde yer alır.

Peace & Period Masaj Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Katkı maddesi içermez. %100 doğal ve bitkisel aromaterapi yağları ile harmanlanmış Peace & Period masaj yağı sentetik boya, parfüm, mineral yağ, alkol ve kimyasal koruyucu içermez.

Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Bazında Peace & Period Vücut Masaj Yağı

Küçük yağ asitleri ile cilt tarafından hızla emilen Fraksiyonlanmış Hindistan Cevizi Yağı, sinerjik etkili uçucu yağlar için muhteşem bir baz oluşturur. Serinleştirici ve sakinleştirici etkili hindistan cevizi yağı çabuk kurur ve hızla emilir. Cilt bakımı için oldukça uygundur. Cilde iyi bir biçimde bakım sağlar ve cilt yüzeyinin florasını düzenler.

Peace & Period Masaj Yağı Niçin Kullanılır?

Mens dönemlerinde doğal çözüm arayan kadınlar için özel olarak üretilmiştir. Ruhsal ve bedensel olarak dengelenmek ve enerjik olmak için değerli bir destek sağlayan Peace & Period Masaj Yağı, aynı zamanda güçül bir cilt bakımı sağlar.

Uyarılar:

Sadece harici kullanım içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.

Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.