Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Probiya Ek Gıdaya Geçiş Probiyotik Yoğurt Mayası (2 Adet)

%31
Probiya Ek Gıdaya Geçiş Probiyotik Yoğurt Mayası (2 Adet)
Marka :
En Geç 19-10-2024 Cumartesi kargoda
229,00₺
159,00₺
Vergiler Hariç: 132,50₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz
  • 14 farklı probiyotik bakteri içermektedir.
  • Bifidobacterium Bifidum
  • Lactobacillus Plantarum
  • Lactobacillus Bulgaricus
  • Lactobacillus Reuteri
  • Lactobacillus Paracasei
  • Lactobacillus Breve
  • Streptococcus Thermophilus
  • Lactobacillus Acidophilus
  • Lactobacillus Helveticus
  • Lactobacillus Rhamnosus
  • Bifidobacterium Longum
  • Bifidobacterium Infantis
  • Bifidobacterium Lactis
  • Bacillus Subtilis

  • Ürün içeriğinde iki adet maya çıkmaktadır.
  • Kullanılışı
  • 1. Yöntem: Çiğ süt ile mayalama yapılacaksa önce süt kaynatılır. Normal marketten alınmış süt kullanılacak ise, süt 45 dereceye getirilerek (parmakla sıcaklık kontrol edilecek ise parmağın 5 sn dayanabileceği sıcaklık olarak tabir edilir) probiyotik saşe maya içerisindeki toz süte ilave edilir. Karıştırma işlemi yapılarak homojen hale getirilir ve sıcaklık yaklaşık 8 saat sabit tutularak mayalama yapılır. Süreç tamamlandığında buzdolabına kaldırılarak yoğurt dinlendirilir. Bu yöntem ile mayalama yapıldığında bakteri sayısı artacağı için ve daha uzun süre kullanılacağı için daha etkili olacaktır.
  • 1 saşe 1 litre süt için uygundur.
  • Klasik yöntem, airfryer veya yoğurt yapma makinelerinde kullanıma uygundur. Kendi yapmış olduğunuz yoğurdu 4 kere daha yoğurt yapmak amacı ile kullanabilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz türü 4 kere daha kullanarak yoğurt mayalayabilirsiniz.

  • Buzdolabında saklayınız.